Αναζήτηση

 

Η SmoothSailing - ομαλή πλέυση, είναι μια επιχείρηση προσανατολισμένη στις υπηρεσίες του Γιώτινγκ παρέχοντας Ναυτιλιάκες Υπηρεσίες Υποστήριξης, με την εξυπηρέτηση στην έκδοση όλων των ναυτιλιάκων εγγράφων ένος γιοτ, τη θαλάσσια του ασφάλεια, τη διαχείριση ελλιμενίσμου στη μαρίνα, την εισαγωγή/ εξαγωγή των σκαφών & των ανταλλακτικών, και τη μεταφορά σκαφών.

Λειτουργούμε από το 2000, και ο κύριος στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους πελάτες μας στη ομαλή πλεύση & στη χρήση των σκαφών τους στην Ελλάδα με την κατάρτηση όλων των απαραίτητων ναυτιλιάκων εγγράφων & των πιστοποιητικών, νόμιμα και εμπιστευτικά, για μια ομαλή και όμορφη πλέυση στα ελληνικά νησία.

Ο σκοπός μας
 
Κάθε άτομο που αγοράζει ένα σκάφος χρειάζεται τη συμβολή από έναν εμπειρογνώμονα στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει νόμιμα, με τον πιο Αποδοτικό Αμέσο κ’ Αποτελεσματικό τρόπο (Α Α Α), το νηολόγιο.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκαφών χρησιμοποιούν τα σκάφη τους κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Επομένως, είναι απαραίτητο όλα τα θέματα να εχουν διευθετηθεί απο πρίν. Η Smooth Sailing Ltd. θα είναι σε θέση να σας υποστηρίξει πλήρως με το χειρισμό των απαιτήσεων στη μαρίνα με τις πιο αποτελεσματικές διαχείριστικές/διοικητικές υπηρεσίες ελλιμενισμού, την ασφάλεια των σκαφών σας είτε στην στερία ή στην θάλασσα, την παροχή όλων των εγγράφων που απαιτούνται για ένα ασφαλή ταξίδι ή μια παραμονή στην περιοχή της Αθήνας.

Μπορείτε να ξέρετε ποιο μοντέλο σκάφους θα αγοράσετε και από ποιον, εάν ήταν καινούριο ή μεταχειρισμένο, αλλά θα μπορούσατε να παραπλανηθείτε σε ότι αφορά τη νηολόγηση του:  ΠΟΙΑ έγγραφα πρέπει να ζητήσετε προκειμένου να είναι σίγουρη κ' ασφαλής η αγορά σας, σε ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ εσείς πρέπει να κατέχετε ώστε να είστε κύριος του σκάφους;

Η Smooth Sailing Ltd. παρέχει επίσης υπηρεσίες μεταφορών, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής/εξαγωγής των νέων σκαφών, από ξηρά και θάλασσα. Εχουμε μία ιδιαίτερη στενή συνεργασία με γνωστές επιχειρήσεις στο κλάδο των μεταφορών.

Θελήστε να ανακαλύψετε την καλύτερη λύση για το σκάφος σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Για Επικοινωνια
 
Smooth Sailing Ltd. θα απαντήσει σε οποιαδήποτε αιτήμα που μπορείτε να έχετε, απλά θέστε τη ερώτησή σας ή στείλετε μας μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και θα έχετε άμεσα τις συμβουλές μας και τις οδηγίες μας.

Τηλέφωνο + 30.210.45.13.354
FAX + 30.210.45.13.384 

Διεύθυνση
Λεωφόρος Σαχτούρη 99
Τ.Κ. 185 37 - Πειραιάς
Ελλάδα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: cjbeily@smoothsailing.gr
Γενικές πληροφορίες: info@smoothsailing.gr
Υποστήριξη πελατών: support@smoothsailing.gr
Webmaster: cjbeily@smoothsailing.gr